De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s. Van knutselen tot modelbouw en van lego tot sushi maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 10.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.  

Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket maar een workshop amuses en sushi maken zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat te denken van de workshop Tangle tekenen! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren. Verder is er aandacht voor diamond painting, wol, meccano, taarten bakken, sieraden maken, beeldhouwen, scrapbooken, portretschilderen en nog veel meer. Ook als je zelf geen hobby hebt is dit evenement een leuk en gezellig uitstapje waarbij je zomaar de kans loopt om een nieuwe hobby op te doen.

Voor het hele gezin 
Hobby Event is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Het wordt zelfs lastig om kinderen weer mee naar huis te krijgen. Speciaal voor hen staan er theater en circusvoorstellingen en -workshops op het programma, zijn er diverse pleinen met LEGO en games en natuurlijk kan er volop geknutseld worden. De echte durfallen kunnen zelfs een acteerworkshop volgen. Ze komen tijd te kort om alles te doen. Maar ook voor de mannen zijn er diverse activiteiten tijdens het evenement. Er zijn modelbouwbanen te zien waarbij treinen, vliegtuigen, vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! Bezoekers kunnen ter plekke modelbouwartikelen aanschaffen zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan. En verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Maar ook de workshops cup cakes bakken, sushi en amuses maken vallen vast bij heel veel mannen in de smaak.

Kijk hier voor meer informatie.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma