De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu
30 september 2020

Vitalis markten tot en met 1 november 2020 geannuleerd.

PERSBERICHT
Emmen, 29-09-2020

Wij zijn de overheden en instanties zeer erkentelijk dat we de afgelopen maanden, ondanks de crisis waar we in verkeren, toch een groot aantal van onze (zomer-)markten (met veiligheidsaanpassingen) hebben mogen uitvoeren, aldus Steffan Hake van Organisatieburo Vitalis. Desondanks heeft het bureau n.a.v. de persconferentie van 28 september, moeten besluiten om een aantal voorgenomen markten in de komende periode te annuleren. “Het is ons er natuurlijk alles aangelegen om de markten door te laten gaan, maar wij vinden het op dit moment domweg niet verantwoord en mogelijk om deze, onder de beperkende nieuwe maatregelen, te laten plaatsvinden”.

De regelgeving is tijdelijk weer aangescherpt om een nieuwe totale lock-down te kunnen voorkomen. Ook wij moeten onze eigen verantwoordelijkheid hierin erkennen en nemen en we hopen daarmee een bijdrage te kunnen doen, aan het doel om het aantal nieuwe besmettingen terug te dringen. Horeca, sport en andere evenementen zijn tevens teruggeschroefd en we moeten nu solidair en verstandig zijn. De gezondheid van onze bezoekers, standhouders en medewerkers moet voorop blijven staan.

Alleen samen kunnen we de COVID-19 situatie onder controle krijgen en zodoende –hopelijk- des te eerder weer uitkijken naar een gezonde toekomst. De Vitalis markten tot en met 1 november 2020 worden daarom geannuleerd.

Op de marktkalender najaar 2020 komen te vervallen:

Expo Assen Drentse vlooienmarkt 4 en 25 oktober
Eelde Flowerdome 10 & 11 oktober, 31 oktober en 1 november
Zwolle IJsselhallen 11 oktober
Appelscha Boerestreekmarkt 11 & 18 oktober
Groningen Stadjersmarkt Martiniplaza 18 oktober
Hardenberg Evenementenhal 1 november

Meer informatie over de Vitalis markten kunt u vinden op www.vitalismarkten.nl

——————————————————————————————————————————–
Wilt u meer informatie of fotomateriaal ontvangen?
Stuur een email naar info@vitalismarkten.nl of bel ons op 0591-611411.

 

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma