De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu
20 oktober 2020

Pasar Malam Assen afgelast

Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober werd een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Hierdoor kan de Pasar Malam in Assen helaas niet plaatsvinden.

De nieuwe aanvullende maatregelen hebben als doel om het aantal bewegingen en sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en zo de verspreiding van het virus in te dammen. Het is nu helaas niet mogelijk om een gezellige Pasar Malam organiseren die je van de organisatie gewend bent. Zodra er meer nieuws is lees je dat op www.istimewa-events.nl.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig op een eventuele nieuwe datum, kunnen worden omgezet naar een andere Pasar Malam Istimewa of gerestitueerd worden. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je een mail met meer info.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma