De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

4 en 5 november
Art Assen

Art Assen, de meest veelzijdige kunstbeurs van Noord-Nederland

Op zaterdag 4 en zondag 5 november presenteren meer dan 200 exposanten een enorme verscheidenheid aan kunst. Tijdens Art Assen zijn vrijwel alle hedendaagse kunstvormen te koop en te bewonderen!  Het aanbod is zo divers doordat een deelname aan de beurs voor iedere galerie en kunstenaar mogelijk is. Art Assen kent geen ballotagecommissie, zoals dat bij veel kunstbeurzen gebruikelijk is.

Art Assen brengt kunst dichterbij

De diversiteit in kunst tijdens Art Assen is groots! Vele verschillende soorten disciplines komen aan bod zoals bijvoorbeeld beeldhouwwerken en schilderijen maar ook sieraden en boetseerwerken. Zo grote diversiteit aan disciplines op een locatie is niet alleen bijzonder maar ook uniek!

Vorige edities

Art Assen blijft groeien in bezoekersaantallen en exposanten, de vorige expositie waren er nog meer schilderijen en sieraden te bezichtigen maar ook keramiek was erg in opkomst! RTV Drenthe heeft een mooie rapportage gemaakt van de vorige editie, bekijk hier de rapportage en kom alvast in de stemming voor dit grote kunst evenement.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma