De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

25 t/m 27 januari
Bouwplan,Thuis in wonen

Trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid worden in de spotlights gezet.

Bouwplan, Thuis in wonen wordt alweer voor de 22e keer georganiseerd! Tijdens deze beurs staat alles in het teken van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

Bouwplan, Thuis in wonen

Bij Bouwplan, Thuis in wonen staan trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlight. Of het nu gaat om het bouwen of verbouwen van je eigen huis of de inrichting en isolatie hiervan, je vindt het allemaal op deze beurs. Om het zoeken makkelijker te maken, is de beurs ingedeeld in drie thema’s:
– (ver)bouwen
– duurzaamheid
– wonen & interieur

Adviesplein

Er zijn een heleboel adviseurs aanwezig bij Bouwplan, Thuis in wonen. Zo komt bijvoorbeeld Willem-Hans Beens langs, bekend van o.a. VT Wonen en Eigen Huis en Tuin. Willem-Hans Beens geeft gratis interieuradvies en trendpresentaties, een unieke kans die je natuurlijk niet voorbij wilt laten gaan. Daarnaast is er ook een Tuinadviesplein en Interieuradviesplein ingericht. Hier zullen verschillende bedrijven staan die met je mee denken en professioneel advies kunnen geven.

Meer informatie

Lees hier meer over Bouwplan, Thuis in wonen.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma