De Haar 11 · 9405 TE Assen · 088 - 9000 390 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

13 t/m 15 september
Camper Caravan Wereld

Al nagedacht over je volgende vakantie? Misschien is kamperen dan wel wat! Heerlijk op pad met een camper of caravan ben je binnen een mum van tijd op prachtige locaties. Gaan en staan waar jij maar wilt. Dus pak je spullen maar alvast in, want op 13, 14 en 15 september heeft Camper Caravan Wereld een nieuwe standplaats in de Expo Assen!

Met een camper of caravan geniet je van de volledige vrijheid om rond te reizen en verschillende plekken te ervaren. Bevalt de huidige standplaats niet? Snel inpakken en binnen een handomdraai zit je weer vele kilometers verderop, genietend van een prachtig uitzicht op een bijzondere locatie. Perfect voor de avonturier die graag zijn eigen plannen wil trekken en heerlijk rond wil zwerven. En dat allemaal met voldoende comfort én luxe. Met een camper beleef je pas echte vrijheid.

Met ruim 150 campers en caravans vind je tijdens Camper Caravan Wereld geheid de perfecte camper/caravan die bij jou past. Of je nu je huidige camper/caravan wil vervangen of juist net bent begonnen met de zoektocht naar die éne geschikte camper/caravan. Hier ontdek je een groot en divers aanbod aan nieuwe én gebruikte campers/caravans voor messcherpe prijzen. Oriënteer je en laat je informeren en inspireren op het gebied van campers, caravans en nog veel meer. Op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!

Bezoek op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september Camper Caravan Wereld in de Expo Assen.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.campercaravanwereld.nl

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma