De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592-48 26 00 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

17 t/m 19 januari
Dé Noordelijke Motorbeurs

Op Dé Noordelijke Motorbeurs staat alles in het teken van motoren en alles wat daarmee te maken heeft

Drie dagen lang staat alles in het teken van motoren en alles wat daarmee te maken heeft.

Groot aanbod

Als motorliefhebber mag je Dé Noordelijke Motorbeurs in Expo Assen zeker niet missen! Op de beurs vind je naast nieuwe motoren ook een groot aanbod in occasions. Alle soorten en typen motorfietsen zijn op de beurs te vinden zoals oldtimers, racers, choppers, streetfighters, custom bikes en crossmotoren. Ben je al voorzien van een motor, maar ben je nog op zoek naar motorkleding, accessoires, een verzekering, gereedschap of gewoon een blikje olie ? Ook dan ben je bij Dé Noordelijke Motorbeurs aan het juiste adres.

Daarnaast vind je op de beurs ook motorclubs, belangenorganisaties en overheidsinstanties zoals de politie. Kortom alles wat met motoren te maken heeft kun je vinden op Dé Noordelijke Motorbeurs.

Gratis eerste motorrijles
Heb je altijd al gedroomd van dat vrije gevoel maar je hebt nog niet de stap gezet? Op Dé Noordelijke Motorbeurs kan je gratis een eerste rijles nemen. Natuurlijk gebeurt dat veilig onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Voor ieder wat wils
Je kunt kaarten winnen voor de Superbike en de TT in een spetterende Quiz. Of maak een virtuele race over het TT Circuit.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma