De Haar 11 · 9405 TE Assen · 088 - 9000 390 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

18 t/m 20 januari
Dé Noordelijke Motorbeurs

Dé Noordelijke Motorbeurs inmiddels één van de grotere motorbeurzen van Nederland!

Van 18 tot en met 20 januari vindt de 24ste editite van de noordelijke motorbeurs plaats. Ongeveer 100 bedrijven en organisaties laten hun producten en diensten zien. Iedereen met een voorliefde voor deze prachtige machines is van harte welkom! 

Ben jij een trotse eigenaar van een unieke eigen gebouwde of aangepaste bike, dan is er de mogelijkheid om je bike te tonen aan de vele motorliefhebbers! Dé Noordelijke Motorbeurs biedt op de custom bike show eigenaren een podium om hun motoren te laten zien aan het grote publiek. Ook krijgen alle eigenaren van gratis professionele foto’s van zijn bike. Deze foto’s worden tijdens de show gemaakt en voor de mooiste bikes zijn er prachtige prijzen pakketten te winnen.  

toegangskaarten voor dit geweldige motor evenement zijn te koop voor €12.-. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang en 65+ krijgen 50% korting.  

De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere motorbeurzen van Nederland. Klik hieronder op de video om een impressie van de beurs te bekijken.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma