De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592-48 26 00 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

7 t/m 9 januari
Dierenparade - Noordshow

De grootste kleindierententoonstelling van Nederland!

Dierenparade – Noordshow is een nationale tentoonstelling, waar verschillende kleindieren van fokkers geshowd worden. Met jaarlijks gemiddeld 15.000 bezoekers is het de grootste kleindierenshow van Nederland.

De Dierenparade – Noordshow

De Dierenparade – Noordshow is een nationale tentoonstelling die elk jaar begin januari wordt gehouden. Op de tentoonstelling worden verschillende rassen hoenders, dwerghoenders, serama’s, konijnen, cavia’s, kleine knagers, sierduiven, siervogels en watervogels van fokkers geshowd. Op de dierenparade zijn meer dan 10.000 kleindieren te zien. Daarnaast staan er ook nog talloze stands van clubs en verenigingen waar je meer informatie over de rassen en kleindieren kunt krijgen.

Shows
Op de show worden er ook verschillende shows gehouden. De organisatie Kleindier Liefhebbers Nederland brengt haar bondshow van de afdeling ‘veren’ (dat zijn de hoenders, dwerghoenders en sier- en watervogels) onder bij de show. Voor de jeugd is er de speciale Jeugdshow met een eigen prijzenpot en eigen keurmeesters.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma