De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

22 t/m 24 september
The Reality XVII Lan Party

Beleef het beste, grootste en meest sociale gaming-, LAN-, Expo- en Esports-evenement van de Benelux; The Reality XVII Lan Party

Beleef 22 t/m 24 september het beste, grootste en meest sociale gaming-, LAN-, Expo- en Esports-evenement van de Benelux; The Reality XVII Lan Party. Een weekend lang gamen, meedoen aan competities en kans maken op de vetste prijzen. Blijf ook op de hoogte van de nieuwste gadgets, probeer ze uit en maak gebruik van mooie aanbiedingen.

Competities

Er zijn drie soorten competities: main, official en fun. Bij de main competities wordt er gestreden om Cash prijzen en hardware, bij de officiële competities alleen om hardware. De fun competities kunnen georganiseerd worden door deelnemers van het evenement. Zo kan er gestreden worden om de beste League of Legends, FIFA 17 of Call of Duty speler!

The Full Reality XVII Lan Party experience

Wil jij de volledige experience meemaken én deelnemen aan de competities, dan moet je een BYOC ticket kopen en je eigen plek reserveren. Wil je de hele game experience meemaken, dan zijn er ook VIP tickets te koop. Hiermee heb je toegang tot speciale VIP area’s, bredere en luxere plekken, onbeperkt koffie en thee, een eigen slaapzaal en veel meer!

Toegankelijkheid

Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Deelnemers onder de 18 jaar moeten een verklaring van goedkeuring laten ondertekenen door een ouder of voogd.

Koop snel je kaartje en ontdek alles op het gebied van gaming!

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma