De Haar 11 · 9405 TE Assen · 0592 - 482 600 · info@expoassen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Expo Assen als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zo niet, neem dan contact op met de organisator.

Algemeen

Kan Expo Assen catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Expo Assen biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd.

In het handboek dat u van de organisator ontvangt, vindt u een formulier waarmee u diverse cateringfaciliteiten kunt aanvragen. Dit formulier kunt u sturen naar de Servicebalie van Expo Assen (De Haar 11, 9405 TE Assen). Zij handelen uw aanvraag af. Voor informatie kunt u ook terecht bij de projectmanager van Expo Assen.

Is het toegestaan om te roken in Expo Assen?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken.

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Expo Assen waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Expo Assen. U kunt deze vraag dus neerleggen bij de Servicebalie van Expo Assen.

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Expo Assen?

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Hoe kan ik Expo Assen het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Expo Assen (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.expoassen.nl/bereikbaarheid

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Expo Assen te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Expo Assen, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Expol Assen?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Assen.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Expo Assen, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Assen.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Bij de meeste beurzen en evenementen hebben de organisatoren afspraken met ons gemaakt over de parkeerkaarten voor deelnemers. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van ExpoAssen.

In alle andere gevallen dient u bij het inrijden van het parkeerterrein te betalen.

Voorzieningen

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Expo Assen?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Expo Assen.

De mooiste tijd beleef je bij Expo Assen, onderdeel van Libéma